نوشته شده توسط : فرید باقری

چکیده
عقیده به معاد نگاهی بود که مردم به مرگ داشتند و این یک اصل مشترک و واحد بین همه آدمیان در تمام دورانها و در سرزمینهای مختلف بوده است .در جوامع اولیه تصور روح و روان بسیار مبهم و پیچیده است . بشر نخستین اجداد و اموات خود را می پرستیدند و این پرستش نیاکان خالی از فکر بقایای روح نبود .ادامه و باقیمانده این باورهای دینی یکی از جریانهایی است که در تدفین های تابوتی و خمره ای و ... دخیل بوده است .

آیین تدفین در عهد باستان

نوع تدفین در هر سرزمین و در هر تاریخی همواره نشانگر نوع عقاید ،آداب ، رسوم ،سنتها و باورهای یک قوم یا مردم آن سرزمین بوده است مطالعه تدفین در بررسی ها و مطالعات مربوط به مردم شناسی و شناخت جوامع ابتدایی و تاریخ تحولات آن بسیار موثر است. زیرا در طول تاریخ ، مرگ عامل مرموز و ناشناخته ای برای بشر بوده است که تنها راه شناخت وتجربه آن ، خوابها و خرافه ها ،داستانها و افسانه های خودساخته مردمان بوده است.


تدفین مردگان در عصر آهن

باستان شناس ها معتقدند که در عصر آهن تغییرات عمده ای در شیوهٔ تدفین بوجود آمده و بر خلاف سابق که مردگان در درون منازل دفن می شوند ، در این عصر به محوطه هایی به نام قبرستان منتقل شده اند . تغییر وضعیت در تدفین با ورود اقوام مهاجر و نفوذ فرهنگ مهاجمین در فرهنگ اقوام بومی تأثیر عمیقی داشته است . تجوه تدفین مردگان در اکثر نقاط فلات ایران به سه نوع است :
  1. قبور حفره ای
  2. قبور خمره ای باستان شناس ها معتقدند که در عصر آهن تغییرات عمده ای در شیوهٔ تدفین بوجود آمده و بر خلاف سابق که مردگان در درون منازل دفن می شوند ، در این عصر به محوطه هایی به نام قبرستان منتقل شده اند . تغییر وضعیت در تدفین با ورود اقوام مهاجر و نفوذ فرهنگ مهاجمین در فرهنگ اقوام بومی تأثیر عمیقی داشته است . تجوه تدفین مردگان در اکثر نقاط فلات ایران به سه نوع است : قبور حفره ای با پوشش سنگی
    1. قبور حفره ای
    2. قبور خمره ای
    3. قبور حفره ای با پوشش سنگی

    قبور حفره ای ساده
    این نوع قبور به طرز خیلی ساده در داخل خاک کنده شده ، دفن شده که دارای هیچگونه بافت معماری خاصی نیستند و فقط با خاکبرداری از زمین به شکل قبر در آمده اند . در این نوع قبور نخست حفره ای را که کمی بیش از طول و عرض بدن انسان بوده می کندند و مرده را داخل حفرهٔ کنده شده قرار می دادند و روی آن را با تیرهای چوبی ، شاخ و برگ درختان پوشانیده و سپس روی آن را خاک می ریختند . معمولاً خاک دستی ( خاک نوبت دوم ) را خاک رس بسیار نرم که با خاک زمین های اطراف قبر تفاوتی اساسی دارد ، تشکیل می دهد . دربارهٔ جنسیت افراد به خاک سپرده شده در این قبور می توان اظهار داشت که در این قبور جنسیت های مختلف اعم از زن ، مرد و کودک دفن شده اند . مردگان را در این قبور گاهی به پهلوی راست و گاهی به پهلوی چپ و گاهی به صورت چمباتمه خوابانیده اند . در تپه حصار مردگان را در یک یا چند لباس پیچانیده اند که این از بقایای پارچه ها در قبرستان این تپه مشهود است . وجود قبرهای زیاد در تپه شمالی حصار نشان می دهد که بیشتر مردم برای دفن اجساد ، مرده ها را در محلی خاص دفن می کردند .


    قبور خمره ای
    در این نوع قبور ، مردگان را در خمره هایی قرار می دادند . بیشتر محققین معتقدند که نوع تدفین ارتباط نزدیکی با وضعیت جنین در داخل رحم مادر دارد ؛ یعنی همان طور که انسان در رحم مادر قرار گرفته ، پس از مرگ نیز به همان حالت به خاک سپرده می شود . این نوع تدفین گویای فلسفه ی مرگ و زندگی است ؛ تولدی نو ، بدین معنی که همین جسم با این اعتقاد زندگی جدید را شروع کرده است و حیات دوباره در جهان دیگر خواهد داشت . به همین منظور ابزارکاری که او به طور کلی که به هنگام حیات با آنها سروکار داشته ، با او در درون قبر نهاده شده است .


    قبور حفره ای با پوشش سنگی

    این قبور همانند قبور حفره ای ساده با خاکبرداری از زمین شکل گرفته و دارای بافت معماری خاصی نیستند و اندازهٔ آنها هم به قامت انسان که دفن می شود ، بستگی دارد . در اطراف این قبور و روی آنها تخته سنگهایی قرار می دادند و مرده را به صورت چمباتمه و از پهلو به طرف جهات اصلی می خوابانیده اند . آنان با این کار می خواستند آرامگاهی نظیر خانه های جهان زندگان به مردگان بدهند . گاهی هم دیواره ها و با کف قبر را سنگ فرش می کردند که نشانهٔ فرد از مقام در اجتماع ( در زمان حیاتش ) بوده است . گاهی هم از این قبور به عنوان قبرهای خانوادگی استفاده می کردند به این ترتیب که گاهی مرده اول را با لایه ای از خاک می پوشانیدند و مرده دوم را قرار می دادند و گاهی هم وسایل درون گور و استخوانهای مرده اول در گوشه ای از قبر جمع کرده و مرده دوم را قرار می دادند .


    عقاید و آئین تدفین
    ساکنان فلات ایران در دوران بسیار کهن عقیده داشتند که انسان پس از مرگ در دنیای دیگر به زندگی خود ادامه می دهد . از این رو مقداری غذا در ظرف های سفالین بالای سر و پای مردگان با ابزار و اثاثیه و اسلحه و سایر لوازمی که وی در طول زندگی به آنها نیاز دارد ، را همراه او دفن می کردند . البته این عمل در اقوام مختلف دارای شدت و ضعف بوده است . جالب توجه است گور دختری در تپه حصار که در این قبر علاوه بر انواع جواهرات و اسباب بازی زمان کودکی ، مقداری ظرف و اثاثیه که در زمان بزرگی دختر و شوهر داریش لازم می شده ، با او دفن کرده اند . از این موضوع می توان نتیجه گرفت که در آن زمان مردم معتقد بودند که دختر پس از مرگ ، در عالم دیگر به حد بلوغ می رسد و احتیاج به وسایل دیگری غیر از اسباب های زمان کودکی دارد .


    تدفین مردگان در طبقه اول تپه حصار
    تقریباً در تمام قبرها پاهای مردگان خم و یکی از دستها به طرف دهان آورده شده ، از این رو معلوم می شود عقیدهٔ این مردم چنین بوده که انسان پس از مرگ از بین نرفته و همچنین قرار دادن ظروف ، اغذیه و جواهرات اشاره ای به زندگی ماوراء زمینی باشد . در طبقه اول تپه حصار ، مردگان را به سمت مشرق ، جایی که خورشید طلوع می کند ، دفن می کردند . این نشانگر این است که خورشید و آفتاب مورد توجه آنان بوده است . اما صورت مردگان به یک طرف نبوده ، به نظر می آید که در هر زمانی از روز که می خواستند مرده را دفن کنند ، بدنش را به سمت مشرق و صورتش را به سمت جایی که افتاب در آن لحظه آنجا بوده است ، قرار می دادند .

  3. به طور کلی مردگان را به سه شکل دفن می کردند :
    1. دفن مردگان به پهلوی چپ : این روش تدفین که تقریباً نیمی از تدفین را در فلات مرکزی به خود اختصاص داده است ، شامل سه حالت << خم شده >> ، << جمع شده >> و << چمباتمه >> است . در حالت << خم شده >> ، تنها دستان مرده ( گاهی یک دست ) را به طرف دهان و سر او قرار داده و او را دفن می کنند . در نوع دیگر یعنی در حالت << جمع شده >> ، همچنان که دستان به طرف دهان و سر جمع شده اند ، زانوهایشان هم کمی خم شده اند . اما در حالت << چمباتمه >> که به << جمع شده کامل >> و << تدفین جنینی >> هم معروف است ، دستها و پاها کاملاً جمع شده اند ، درست همانند جنینی در رحم مادر ( دربارهٔ علت آن در گذشته بحث شد ) ، به همین دلیل هم به تدفین جنینی معروف گشته است . باید دقت داشت که این نوع تدفین تنها در قبور خمره ای رسم نیست و گاهی در قبور حفره ای هم دیده شده است .

    2. دفن مردگان به پهلوی راست : این نوع تدفین که خیلی کم در فلات مرکزی ایران رایج بوده است ، بیشتر در تپه حصار مشاهده شده است . در این نوع تدفین حالت دستها معیار خاصی ندارند ، گاهی بروی شکم ، نزدیک زانوها و گاهی به سمت کوزه ها و ظرف های دفن شده همراه گور دیده شده است . هنوز اطلاعات دقیقی از علت تمایز این دو نوع تدفین که نوع دوم بیشتر در حصار و در جاهای دیگر کمتر دیده شده ، منتشر نشده است .
    3. دفن مردگان به حالت طاقباز : در این نوع تدفین که به ندرت و حتی کمتر از نوع دوم در فلات مرکزی مشاهده شده ، تقریباً بر سه نوع است : طاقباز با پاهای جمع شده به حالت چمباتمه ، طاقباز با پاهای به حالت نشسته و طاقباز با پاهای روی هم انداخته شده ، تنها چند نمونهٔ انگشت شمار از این نوع تدفین گزارش شده که ان هم در تپه حصار دامغان می باشد . ما در اینجا به بعضی از خصوصیات اولین قبر اشاره می کنیم . در اولین نمونه مرده به پشت یا طاقباز دفن شده است ، دستها روی سینه و پاها روی هم افتاده است که متعلق به یک مرد بالغ است . در بعضی از این موارد یافت شده هم یکی از دستها زیر چانه قرار داشته است.  بر گرفته شده از آرشیو وبلاگ های قبلی فرید باقری



:: برچسب‌ها: جوغان نامه مرجع , جوغن , گنج , گنج یابی , حفاری , رمزیاب , گور دخمه , فرید باقری , رموز گنج خدایان , رمزگشایی , نشانه ها , چاه , تله , مار , رمز , جوغان بیضی , لوزی , زیر خاکی , جوغان ها , جوغن شناسی , گنجگرام در تلگرام , دانلود رایگان , آکادمی گنج , تونل , چاه , قبر , مقبره , اسرار ,
:: بازدید از این مطلب : 1873
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرید باقری

وقتی در روی سنگی، ماری یافتید که زبانش بیرون می باشد و در جلوی سرش نیز یک جوغان گرد (کاسه) وجود داشته باشد، باید در مسیر سر مار رفته تا دهانه مسدود شده چاهی را بیابید و در انتهای دیواره چاه یک سنگ بزرگ یا ساروج که به منزله در ورودی نیز بوده، وجود دارد و دفینه آن در اتاقی پشت آن قرار داده شده است. باید متذکر شوم که این دفینه دارای تله بوده چرا که زبان مار از دهانش بیرون بوده که هم مسیر را برای شما تعیین می نماید و هم به وجود تله اشاره دارد و لذا باید تمام جوانب کار بررسی گردیده و با احتیاط ، وارد عمل شوید.

توضیح اینکه: چنانچه زبان مار به دو قسمت تقسیم شده باشد، یا اینکه اصلا زبان آن بیرون نباشد، می بایست درست بر عکس عمل نمایید و در این حالت باید دهانه چاه موصوف را در مسیر نوک دم مار، پیدا نمایید.

ضمنا همانگونه که در تصویر زیر مشاهده می نمایید، حفاری از بالای سر اتاق که احتمالا کمی برجسته تر از اطراف میباشد، کاملا اشتباه است، زیرا مانند این می باشد که ما بخواهیم برای نماز خواندن، از بالای گنبد سقف یک مسجد سقف را سوراخ کنیم و وارد آن شویم!! که امری تقریبا دست نیافتی خواهد بود.

در پایان باید اضافه نمایم که این دفینه معمولا در عمقی در حدود 5 الی ۷ متری بوده ولیکن امکان دارد، بنابر شرایط مناطق مختلف کشور ، عمق آن بیشتر یا حتی کمتر از این میزان هم باشد.

مار و جوغان



:: برچسب‌ها: جوغان نامه مرجع , جوغن , گنج , گنج یابی , حفاری , رمزیاب , گور دخمه , فرید باقری , رموز گنج خدایان , رمزگشایی , نشانه ها , چاه , تله , مار , رمز , جوغان بیضی , لوزی , زیر خاکی , دانلود رایگان , آکادمی گنجگرام در تلگرام , گنج , تونل , چاه , قبر , مقبره , اسرار ,
:: بازدید از این مطلب : 3115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرید باقری

در اينجا مطلبي کوتاه در مورد علائم شناسی آنهم در خاورميانه براي شما مي گذارم. البته در رابطه با این مطلب حرف و سخن بسیار است و کسانيکه توضیحات بیشتری را در اين رابطه، نياز دارند، مي توانند به كتابهاي موجود مراجعه فرمايند.

اما علائم شناسی در ایران با خیلی جاهای ديگر دنیا فرق می کند و خیلی از آقایان فقط در سایتها و وبلاگهای خارجی دنبال معنی و مفهوم آنها می گردند بخصوص آقایانی که به زبان ترکی استامبولی تسلط دارند، فقط سایتهای ترکیه را عينا ترجمه كرده و منبع و مورد استفاده قرار داده و تازه آنکه مطالب آنها را نیز وحي منزل مي پندارند!؟ و خود را نيز چنان مدعی نشان می دهند که گاهی من هم به خود شک میکنم که نکند اونها استاد من بوده و هستند و به فراموشی دچار گشته ام!!؟

اما حتی همان سایتها نیز دچار اشکال و خطاهاي بسيار هستند و يا اينكه بسياري از مطالب آنها اصلا به درد كشورمان نمي خورد!

وقتي این افراد، به يكباره (ظرف كمتر از يكماه) استاد گرديده اند یا بهتر بگویم خود را به جای استاد جا زده اند!! و حداقل داراي تجاربي عملي در اين مقولات نيستند، بدون داشتن اطلاعات مورد نياز اين رشته (چه تجربی و چه علمی) و با استناد به آن مطالب سايتهاي تركيه، اقدام به رمزگشايي كرده و بسیاری از کاوشگران را نيز به دردسر و سر در گمی هدایت می کنند!!

حال بنده نمي خواهم بگويم كه نظرات بنده تماما درست و بي غلط مي باشد، اما ميتوانم بگويم كه لااقل جزء کسانی هستم که برای رسیدن به اين نقطه امروز، سالها در این عرصه خاك ها خورده ام! البته همانطور كه بارها ذكر كرده ام، هيچكس نمي تواند ادعا نمايد كه در رشته باستان شناسي (خصوصا علم نشانه ها) یک استاد کامل مي باشد، زيرا هر لحظه ممكن است با كشف جديد دیگري، تمام محفوظات گذشته اش به يكباره زير رو گردد و به كل، نظريه امروزش به بايگاني تاريخ بپيوندد!

امروزه در اكثر نقاط دنيا چه در موارد مجاز و چه غير مجاز، با روش هاي علمي بدنبال گمانه زني و گنج پژوهي و گنج یابی ميروند که در اینجا ضمن احترام به تمامی پیشکسوتان و استادان آکادمیک این رشته، بايد متذكر شوم كه گاهی حتي از علوم مکتوب دانشگاهی، فراتر هم وجود دارد! كه آن را تجربه می گويند و به راستي كه تجربه خود به تنهايي می تواند، یک استاد راهنما باشد و در همين جا بايد اعتراف نمايم كه برای خود بنده با آنهمه تجارب عملي و نيز تحقیقات وسیع علمي، بسیار پيش آمده است كه از چنين افرادي كه سالیان سال خاك این کار را خورده و سينه سوخته اين رشته به حساب می آیند، بدون هراس از افراد مغرض و زالو صفت، به خدمت آن بزرگواران رفته و ساعتها در محضر ایشان مانده ام تا بتوانم با استفاده از تجارب آنان درسهایی جدید، بیاموزم! نه مانند این آدمها کوتوله و پرمدعا خود را علامه دهر بدانم!

باید به این نکته توجه داشته باشید که ابتدا با فهميدن و درك مفهوم علائم و ... و سپس دقت در نکات کلیدی و حساس، ميتواند موجب موفقيت شما در كارهايتان باشد. لذا اكيدا توصيه مي نمايم كه اگر خود علم كافي و نيز تجاربي تاثير گذار، نداريد، تا زمانيكه پیر و يا استاد ندارید، به دنبال این کار نروید! کسانی که به دنبال حفاری میروند باید علائم شناسان خوبی نیز باشند و اگر علائم شناس خوبی نباشید حفار خوب و موفقی نيز نخواهید بود. زيرا هر علامت و نشانه اي، برای خودش داستان و حکایتی زیبا و حتی پیچیده و مرموز بدنبال دارد! مانند خطوط تصویری که هر کدام از آنها حرفی برای گفتن دارند!

به طور مثال باید بدانید که سگ یا گاو ، لاک پشت و ماهی، مار و مرغ و یا هر تصویری چه مفهومی دارد تا بتوانید يك گنج یاب حرفه ای و موفق باشید، و بالاخره از  زحماتتان نيز، نتیجه لازم را دريافت داريد.

بسیاری از آقايان، در سایتها و وبلاگهاي موجود، خود را باستان شناس و ...  معرفي نموده و دفتر و دستكي به راه انداخته اند که از همه مزحک تر همین مهدی شریفی است که با وارد آوردن اتهام واهی کلاهبرداری و شیادی، آنهم به کسی که او را از فروپاشی زندگی تازه زناشویی اش نجات داد و از وی بعنوان کمک و همکار یاد می کرد و استفاده می نمود، (منظور خود بنده یعنی فرید باقری می باشد.) حال با گستاخی و بی شرمی پا را فراتر گذاشته و برای تخریب روحیه و شخصیت بنده و تحریک من، فحاشی را سر لوحه خود قرار داده است و حالا خود را باستان شناس یا بقول خودش : فوق لیسانس زبان  و فرهنگ مردم باستان از دانشگاه شهید بهشتی معرفی می کند! (با استعلام از دانشگاه مذکور متوجه خواهید شد که نامبرده یک لیوان آب هم توی بوفه دانشگاه نخورده است!) و وقتی یه سوال ساده از ايشان می پرسید، يا يكسري چرنديات تحويلتان مي دهند.

شریفی و مدرک دروغ گویی و جعل عنوان جهت ارائه به قوه قضاییه

مدارک توهیسن و هتک حرمت

شریفی موجودی خطرتاک

 

و يا اينكه مانند استاد دهر جناب علی عزیزیان که کمی هوشمندانه تر از مهدی شریفی دروغ پردازی می نماید؛ در اظهاراتی کاملا جدید و در تماس تلفن با کاربران وبلاگش بنده را بیسواد و خود را با مدرک دکترای باستان شناسی از کشور ترکیه معرفی مینمایند!! و هر چیزی را که متوجه نمی شوند، فورا با استنادي تكراري و مسخره پاسخ مي دهند كه آن مكان چيزي نيست و علامت شما كلا بكر و طبيعي است یا جوغان ها نشانه ای برای دفینه و چیزی  نیستند و ...!!  که البته حتما آن مواردی که توسط بسیاری از باستان شناسان و یا گنج پژوهان ایران و جهان از درون قبرها و مقبره هایی که نشانه جوغان نیز داشته اند ، یافت شده است، تماما بقول تکه کلام ایشان : کذب محض می باشد!!؟

دستگیری آقای دکتر علی عزیزیان یا نویسنده کم سواد!

 

جالبتر از همه اینجاست که کل مطالب وبلاگ و وبسایت و حتی نام وبلاگ و وبسایتشان را از مطالب شخص بنده و بدون اجازه برداشت نموده اند و حتی هنوز از اسم من بر سر بسیاری از مطالبشان بوده و از نام من نیز سود می برند! و آنوقت هر از گاهی برای مطرح نمودن وبلاگ ها و وبسایتهایشان به مطالب درون وبلاگ آکادمی گنج هم آویزان میشوند و با نامهای مستعار و غیر واقعی سعی در گل کردن آب برای ماهی گیری بهتر را دارند!  

با اینکه علائم شناسی چندین واحد دانشگاهی و یا حتی می تواند بعنوان یک پایان نامه قوی بکار رود چطور این آقایان به شما و دیگران به این راحتی پاسخ ميدهند و با يك نگاه سطحي آنهم يك يا چند عكس و بدون بررسي و دقت لازم، به اشتباه، پاسخ داده و اينگونه شما را راهنمایی می کنند!؟ 

در اينجا بنده به اختصار به چند نمونه از نشانه های دفينه و چگونگي گمانه زني جهت شروع به کاوش را برایتان ذكر مي نمايم تا كاملا متوجه عمق مطلب بالا بشوید:

به طور مثال، شما بايد همواره خصوصیات هر حیوان را مد نظر خود داشته باشید تا بتوانيد درست نظر دهيد و يا اينكه گاهي اوقات متراژها و فواصل از محل نشانه تا هدف ، به چند سانت هم خلاصه می شود و همچنين بايد به یاد داشته باشید که هدف شما میتواند در یکی از مكانهاي داراي شرايط دفينه گذاري، قرار گرفته باشد! و نبايد فقط به یک یا دو نقطه معطوف نشوید و حتما به علائم موجود (هر چند كوچك) توجه كامل داشته باشيد.

تمامی علائم و نشانه ها این معنی را دارا مي باشند كه هدف در کنار سنگ یا در پهلوي تپه اي و یا یک نشانه طبیعی، وجود دارد. ضمنا علامت و نشانه هايی هم می تواند گمراه کننده نيز باشد و یا اصلا دفینه اش را در گذشته ها برداشته باشند.

از ديگر علائم و نشانه هاي مهم، نشانه اي است كه در ابتداي ورودی و دهانه غار قرار گرفته باشد كه نشانه عدم وجود تله فیزیکی يا شيميايي است و یا دانستن اين مطلب كه در ديگر موارد خصوصا در غارها و تونل هايي كه به نوعي بسته يا مسدود گشته اند، وجود تله فیزیکی بسیار محتمل خواهد بود ! لذا به دیوارهای کناری به هيچ عنوان نبايد بدون مشورت با اهل فن، دست بزنید!

 

گنج یالبی و کاوش علمی در آکادمی گنج

 

بايد بررسي نماييد كه آثار و علائم بجاي مانده يا نشانه هاي مورد استفاده، متعلق به کدام دوره باستانی است، زيرا علائم در دوره های مختلف با هم فرق می کردند و توسط سربازان حکومتی، پادشاهان، وزیران و یا راهزنان بعنوان نشانه دفینه يا مقبره اي که در انبار و یا اتاقك يا اتاقهايي در زیر زمین مخفی مي شدند، مورد استفاده قرار مي گرفتند.

 

بايد توجه داشته باشيد كه نشانه هاي دفینه راهزنان و گنج های حکومتی، با هم تفاوت دارند. حتما ابتدا بايد زیر خود نشانه مورد بررسی واقع گردد (بهترين روش در اين حالت، استفاده از تجهيزات و لوازم فلزيابي و گنج يابي است)، نكته ديگر اينكه در محل قرار و ملاقات راهزنان با يكديگر، وسایل کمی می گذاشتند، و بدليل وجود نشانه در محل قرار گيري سرمال و مطلع بودن تعداد زیادی از این افراد  (دفینه اش را قبلا برداشته اند).

 

نشانه ها حتی به ما می گویند چه کسی و با چه تعداد نفراتي، دفینه را در اینجا گذاشته اند و بطور مثال: دفینه ایی که توسط دو نفر راهزن مخفی شده باشد، حتما قبري در جلوی نشانه است كه داراي دفينه ميباشد.

 

گنجینه اي كه در خزینه (سفيدخانه و تنور) قرار دارد، متعلق به راهزنان یا سرداری مي باشد که معمولا مانند ذخبره دم دستی از آنها استفاده می شده است.

 

نشانه دفینه های اصلی همواره براي آنها سوگند خورده شده و داراي مال بزرگی مي باشد و گذارنده برای خود در نبودش نفرین گذاشته است (نفرين همان طلسم يا موكل مي باشد)، چند متر به سمت راست، سپس چپ و نيز شمال و جنوب نشانه را، مي بايست بررسی کنید، همه موارد (همچون تله، قسم، نفرين و ...) در علائم آنجا موجود مي باشد و شما با فهمیدن آنها میتوانید به راحتی به هدفتان دست پيدا کنید و کارهایی که چندین نفر در طول یک ماه به آن میرسند شما به تنهایی و يا بهمراه يك يا حداكثر دو نفر ديگر، در عرض یک تا پنج روز میتوانید، به آن دست یابید! و نهايتا ثمره تجربه و علمتان را از زمین بگیرید، اما هیچوقت به آثار و میراث فرهنگی بی احترامی نکنید و به آنها صدمه اي وارد ننماييد تا لااقل برای آیندگانمان چیزی برای یافتن، باقی بماند!! همانطور که پیشینیان ما برای ما به یادگار گذاشته اند- موفق باشيد.

 

 آکادمی گنج فرید باقری

 



:: برچسب‌ها: کتاب چشم طلایی , جوغان نامه مرجع , جوغن , گنج , گنج یابی , حفاری , رمزیاب , فرید باقری , رموز گنج خدایان , رمزگشایی , نشانه ها , چاه , تله , مار , رمز , جوغان بیضی , لوزی , زیر خاکی , نشانه دست , تونل , دانلود رایگان , آکادمی گنج , تونل , چاه , قبر , مقبره , اسرار ,
:: بازدید از این مطلب : 4434
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرید باقری
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرید باقری
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرید باقری

پاسخ کاربران توسط فرید باقری در تلگرام

پاسخ متمم به : AMIR K

نشانه ماهی در ماهی

 

آبراهه و نماد راهرو و مقبره

مقبره ای ارزشمند و عالی

راهرو و نشانه مقبره مهم

 



:: برچسب‌ها: جوغان نامه مرجع , جوغن , گنج , گنج یابی , حفاری , رمزیاب , گور دخمه , فرید باقری , رموز گنج خدایان , رمزگشایی , نشانه ها , چاه , تله , مار , رمز , جوغان بیضی , لوزی , زیر خاکی , دانلود رایگان , آکادمی گنج , تونل , چاه , قبر , مقبره , اسرار , راهرو , آبراهه ,
:: بازدید از این مطلب : 7120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرید باقری

سردیس طلایی باستانی

 

طلا، فلز بسیار گران بهایی است که ارزش بالایی دارد. با این وجود مطالب مهمی در باب آن وجود دارد که  بسیاری از مردم حتی علاقه مندان به طلا نیز کاملا از آن ها بی اطلاع می باشند.
بر اساس گزارش بانکی ،ده حقیقت بسیار جالب و خواندنی در باب این فلز گران بها هست که ممکن است بسیاری از این موارد را بیش از این نشنیده باشید و ندانید.
1.طلا احتمالا اولین فلزی بوده است که توسط انسان های ماقبل تاریخ نیز کشف شده است. قدمت کشف طلا بر اساس علم باستان شناسی و یافته های آن  به 4000 سال ماقبل میلاد حضرت مسیح بازمی گردد که این خود، جای تامل دارد.
2.در قرن هفتم میلادی از رگه های طلا برای ساختن دندان مصنوعی توسط دندان پزشکان ایتالیایی استفاده می شده است. تا ابتدای قرن 16 میلادی ،استفاده از طلا برای پر کردگی دندان رواج داشته است.
3.در آزتک، منطقه ای واقع در جنوب مکزیک فعلی طلا را به نامی متفاوت می خواندند. تئوکیوت لت که معنای ورقه های طلا را می داده است.قدمت این نام مجددا به عمر بسیار بالای کشف طلا اشاره دارد.
4.طلا خاصیت کشش و چکش خوری بالایی را دارد که :در ریختگری می توان از هر انس طلای خالص ، 5 میلیون طلای خرد شده یک اینچی را شکل داد . در حالتی دیگر همان یک انس طلا را می توان در حدود 820 متر با قطر 5 میکرون  کشش داد. این میزان قطر طلا معادل یک دهم قطر یک تار مو است.
5.این فلز گران بها مقاومت بسیار بالایی دارد که به سختی خراب شده و از بین می رود.از زمان قدیم تا به حال  این مطلب گفته شده و این باور وجود داشته است که ” طلا قیمت خود را دارد.” بنابراین آن را می توان آب کرد و دوباره ساخت ولی از بین نخواهد رفت. تمام طلاهایی که در گذشته کشف شده اند،امروزه 85 درصد آن ها همچنان استفاده می شوند.
6.دیواره بیرونی فضاپیمای آپلو ، توسط ورقه طلا پوشیده شده است تا فضا نوردان را از خطر تشعشع اتمی حفظ کند. در حال حاضر نیز کلاه های مخصوص فضانوردی با لایه نازکی از طلا پوشانده می شود تا چشمان فضانوردان را از شدت نور محافظت کند.
7. راه های دستیابی به طلا در مواردی به محیط زیست آسیب وارد می کند. معادن طلا محلی است که مقدار بسیار بالایی از مواد شیمیایی خطرناک و کشنده را وارد راه های آب کرده و هم چنین اکسید نیتروژن و اکسید سولفور به هوا تبخیر می شود.
8. در ذخیره طلا، کشور ایالات متحده آمریکا ،مقام اول را دارد. با این وجود اگر بخواهیم به طلا به عنوان یک زینت نگاه کنیم، کشور هند بالاترین مقام را در استفاده طلا از این جهت دارد، به طوری که بیست درصد کل طلایی که در دنیا به عنوان زیورآلات مورد استفاده است، در لباس ساری هندی ها به کار رفته است.
9. بر روی زمین، بزرگترین میزان تجمع طلا در اقیانوس ها است.تخمین زده می شود که میزان طلای موجود در اقیانوس ها در حدود یک میلیون تن است. تا به حال متاسفانه راه کار مناسبی برای استخراج طلا از اعماق اقیانوس ها ارائه نشده است.
10.با این وجود، این میزان از طلا اشاره شده در مقابل مقدار موجود درفضا بسیار کم است.بر اساس آخرین اطلاعاتی که از سفینه “نیر” در سال 1999 به دست آمده است ، مقدار طلا تنها در یکی از سیاره ها به نام اروس بیش از کل میزان طلایی است که تا به حال بر روی زمین استخراج شده است. متاسفانه، انسان هنوز نمی داند که باید چگونه در فضا می توان معدن حفر کرد.



:: برچسب‌ها: کتاب چشم طلایی , دانلود رایگان , آکادمی گنج , فرید باقری , گنج یابی , تلگرام , telegram , Farid Bagheriدفینه , زیر خاکی , فلزیاب , طلایاب , metal detector ,
:: بازدید از این مطلب : 891
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرید باقری

مفرغ: 

پس از مس مفرغ قدیمی ترین آلیاژ است. مفرغ ساده ساز دارد و نقش دار که بسته به حکومتها فلزات متفاوت میشود و قلم آنها فرق میکند مفرق بیشتر از کلیه فلزات مصرف می شد چون فلزی عادی بود و همه مردم می توانستند آن را خریداری کنند. چون هم ارزان بود و هم فراوان و به همین دلیل است که در اکثر قبرهای قدیمی فلز مفرغ فراوان یافت میشود.

3- نقره

که خود بر دو قسمت تقسیم میشود:

1- نقره ساده :

که از آن سکه و مجسمه های زیبا می ساختند که اکثرآ با عیار بالا از آن استفاده میکردند و اصطلاحآ به آن نقره پنبه ای می گفتند.

2- نقره طلاشور :

که از آن بیشتر ظروف و مجسمه می ساختند و به نقره چند خط طلا میزدند (عیار میکردند) که عمر نقره زیاد شود.
شما می دانید که نقره وقتی به مدت طولانی بماند به صورت خاک نقره میشود و از بین میرود. نه اینکه ذات نقره از بین برود بلکه اکسید میشود و به صورت خاک نقره باقی می ماند ولی نقره هائی که طلا شور میشدند بسیار سالمتر از نقره خالص باقی می ماندند و به همین دلیل هست که کاهی اوقات در حفاری ها در خمر ها فقط خاک نقره یافت میشود.

4- طلا

که به ذات خود نه تنها فلزی گرانبهاست که از استقامت بسیار بالائی برخوردار است و به هیچ عنوان از بین نمی رود.

همه می دانیم که وقتی فلزی به مدت طولانی در زیر خاک می ماند جرم خاک به روی آن می نشیند که در اصطلاح میگویند پاتین بسته است و کاملاً هم درست است ولی طلا به ذات خود پاک است و به همین دلیل هم هست که طلا وقتی به مدت طولانی در زیر خاک می ماند از خاک پاتین نمی بندد و اکثر کسانی که کار تقلبی میسازند در این قسمت کار مشکل دارند که نمیتوانند طلا را پاتین بندی کنند.

این را میگم که بدونید که پاتین طلا از خود طلا است که به صورت ذرات به روی کار مینشیند چون طلا همه چیز را از خود دور میکند بغیر از طلا.

5- هفت جوش :
در زمانهای قدیم اجناسی را که میخواستند محکم درست کنند که از بین نرود و عمری طولانی داشته باشد ، هفت آلیاژ را با هم ترکیب میکردند که درجه ذوب آن بسیار بالا بود که و از نظر سختی به تیتانیوم فعلی معروف میباشد و از فلزات طلا ، نقره ، مس ، روی ، سرب ، آهن ، مسوار تشکیل می شد که قلم زدن هفت جوش بسیار سخت و طاقت فرسا بود و هنر مندان بسیار ماهری میخواست تا بتوانند این آلیاژ را بسازند و قلم بزنند. در مورد هفت جوش باید بگویم که از تمام فلزات سنگین تر است و چون ساخت آن بسیار سخت بود آن را قالب هم می ریختند.

6- سه جوش :
بعد از اینکه سختیهای هفت جوش نمایان شد و برای همه هنرمندان کار با آن مشکل بود ، آلیاژ سه جوش درست شد که کار با آن بسیار راحت تر از هفت جوش بود. این آلیاژ از ترکیب طلا ، نقره و مس ساخته میشود که قلم خوردن آن خیلی راحت تر از هفت جوش بود ولی باز هم از فلزات دیگر محکمتر و سخت تر است و یکی از دلائلی که نقره را طلا شور میکردند همین سختی آلیاژ هفت جوش و سه جوش بود.

 

پس توضیحات کلی را دادیم فقط چند تا نکته ریز مانده که در زیر برایتان بازگو می نمایم:

فلز نقره طلا شور را اکثرآ هنرمندان برای خاندان دربار می ساختند.

(طلا کوب با طلا شور فرق میکنه و این دو تا با هم قاطی نشوند.)

بعضی از نقره ها را طلا کوب میکردند و بعضی از طلا ها را نقره کوب.

بعضی از مفرغ ها را طلا کوب میکردند.

بعضی از مفرغ ها را نقره کوب میکردند. که این نیز برای شکیل شدن کار بود و اکثرا هنرمندان این کار را برای درباریان انجام می دادند.

بغیر از این چهار عمل بالا ، عملی برای کوبیدن با فلزات دیگر انجام نمیشد.



:: برچسب‌ها: طلسم , جوغان نامه مرجع , جوغن , گنج , گنج یابی , حفاری , , فرید باقری , رموز , رمزگشایی , نشانه ها , زیر خاکی , دانلود رایگان , آکادمی گنج , رموز گنج خدایان , تله , رمزیاب , چشم طلایی , نسخه دفینه , نقشه گنج , سنگ نگاره , مفرغ , هفت جوش , سه جوش , مس , طلا , نقره , طلاکوب , طلاشور , نقره کوب , برنز , مجسمه , اشیاء باستانی , دخمه , آکادمی گنج , فلزیاب , نقطه زن , شعاع زن , گنج یاب تصویری , طلایاب , باستانی ,
:: بازدید از این مطلب : 1194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرید باقری

مفهوم نشانه عقاب در گنج یابی

 

عقاب در تمام دوران ها نماد قدرت و قوت بوده و درنده می باشد. همیشه نمادگر پول قدرتمند می باشد. عقاب سمبل رب النوع دوران باستان، یعنی زئوس بوده است. در طول تاریخ و در بسیاری از تمدن ها این حیوان به عنوان سمبل قدرت،آزادی و اقتدار شناخته شده است. در زمان تمدن های روم، بیزانس و سلجوقیان،عقاب در اشکال متفاوتی نشان داده می شده است، به عنوان مثال می توان عقاب دو سر، عقاب با بال های باز یا با بال های بسته و اشکال متفاوت دیگری نظیر این ها را نام برد.با تصاویر عقاب اغلب در مناطق مسکونی مربوط به تمدن روم و سلجوقیان بیشتر روبه رو می شویم. همانطور که عقاب سمبل قدرت و آزادی تمدن ها بوده است،ممکن است در زمینه گنج ها نیز از تصاویر این پرنده استفاده شده باشد، در این حالت باید به برخی از نکات توجه داشته باشیم.تصویر عقاب باید در محل های مرتفع و صخره ای قرار گرفته باشد. این گونه سمبل ها گاه بصورت مجسمه این پرنده و گاه بصورت برجسته کاری بر روی سنگ ها هستند.

 

در هر دو حالت محل پنهان شدن گنجینه در چشمان عقاب پنهان شده است. اینگونه دفینه ها را می بایست در اراضی خاکی و محل های بازجستجو کرد.عقاب در تمام دوران ها نماد قدرت و اقتدار بوده است. در زمینه پول نیز این مطلب صادق است. این سمبل همیشه نشانگر پول زیاد می باشد. این گنجینه به احتمال زیاد اموال یک جنگجو یا فرمانروایی است که طرز استفاده از شمشیر رامی دانسته است.اگر بر بالای تصویر عقاب نقش صلیب نیز وجود داشته باشد، به احتمال بسیار این گنجینه متعلق به زمان روم یا بیزانس می باشد. و صلیب اشاره به دفینه دارد. میتواند مزار پادشاه باشد. اگر عقاب با بالهای باز به تصویر کشیده شده باشد، این ثروت پس از مرگ شخص و به منظور یادبود او دفن شده است. آن محل مزار شخص مورد نظر نیست اما با این حال اشیایی همانند شمشیر، نقاب قبر، کلاه خود جنگی،و غیره متعلق به او همراه پولهای او دفن شده است. اگر بال های عقاب بسته باشدو در حالت نشسته ، دفینه اش در غاری بسته می باشد.در مکانی که نماد عقاب وجود دارد، باید در داخل سنگ به دنبال دفینه بود.سنگ زیر پای عقاب نیز مهم می باشد. سنگ های اطراف باید با دقت بررسی شوند، سنگ های متفاوت باید کاوش شوند. جهت نگاه عقاب و یا جهتی که دمش نشان می دهد را باید جستجو کرد.به وسیله این تصاویر نمی توان تعین مسافت نمود اما به احتمال زیاد یک علامت صلیب یا یک غار در جهت نگاه چشمان عقاب وجود دارد. در جهت نگاه عقاب یک دشت مسطح یا بقایای شهری قدیمی وجود ندارد، حتما باید منطقه ای صخره ای باشد. درباره این موضوع سخنان و روایاتی نیز وجود دارد که نمی توان از صحت آنها مطمئن بود، با این حال ما این سخنان را در اینجا می آوریم:

– اگر بر بالای سر عقاب صلیب قرار داشته باشد آنجا مزار یک پادشاه یا شخصی صاحب قدرت است و به معنای سوگند و یا تأیید نیز می باشد.

– اگر بال های عقاب باز باشد آن محل یک مزار نیست بلکه مکان یا لوحه یادبودی است که برای شخص مورد نظر ساخته شده است.

– اگر در نزدیکی تصویر عقاب، قبر شخص مورد نظر قرار گرفته باشد، به همراه پیکر او اشیای شخصی اش ) همانند شمشیر، زره، و کلاه خود( نیز دفن شده است.

– اگر تصویر عقاب به شکل کنده کاری شده باشد، معنادار نیست و سمبل حکومتی می باشد و در اینجا باید به دنبال علایم کنده کاری شده دیگری بگردیم که آنهانیز ما را به مکان گنج راهنمایی خواهند کرد.مار نیز می تواند به عنوان نشان دوم وجود داشته باشد.

در مورد عقاب توجه کردن به این موارد نیز می تواند مفید واقع گردد:

الف) اگر در تصویر عقاب شیء گوی مانندی در میان پنجه های او قرار گرفته باشد،امکان دارد کهان تصویر نشان یک گورپشته)تل خاکی( باشد.

ب) اگر منقار بالایی عقاب بلندتر باشد، گنج پنهان شده را باید در طرف جلوی تصویر جستجو کرد، و در حالت عکس یعنی زمانی که نوک پایینی عقاب بلند باشدباید در پشت تصویر به دتبال گنجینه گشت.

ج) اگر چشمان عقاب بیش از حد معمول برجسته شده باشد در این حالت نیز بایداحتمال وجود گور پشته را در نظر گرفت.تصویر عقابی که سر آن خمیده و رو به پایین باشد، تصاویری برجسته هستند که دراجتماع های ارمنی- رومی و بخصوص در کلیساها و میادین شهرهای آنان قرار داده می شده است و مفهوم « سر سلجوقیان را خم کردیم »را به همراه داشته است.عقاب بر وجود قبر شاه نیز دلالت می کند و قالبا دفینه موجود در آن در دامنه کوه و در غار یا دخمه ای مسدود شده، می باشد.از نشانه های دیگر عقاب نیز به میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

 

 نشانه عقاب در گنج یابی

 

۱-  وقتی دو بال عقاب بسته باشدروبروی دید عقاب درست آنطرف دره، سنگی خاص یا دهانه ای بسته شده، وجوددارد، از سمت راست یا چپ آن ، به طول یک و نیم متر باید حفاری کنید.

۲- وقتی عقاب در حال پرواز باشدهدف بر روی تپه یا بالای کوه مقابل می باشد و مستقیماٌ می بایست زیر آن محل را حفاری کنیم.

۳- وقتی دوبال عقاب کاملاً جمع شده و سرش کاملاً پایین باشد می بایست درست زیر همان محل را حفاری کنید.
۴- عقابی که بالهایش را جمع کرده و در جلوی منقار و پشت سرش دو جوغان وجود داشته باشدکم کردن مسافت بین دو جوغان از منقار تا پشت سر عقاب و سپس تقسیم عددحاصل بر طول سر تا گردن و سپس به همان سمتی که خمیدگی منقارش نشان می دهد، حرکت کرده و آنجا را حفاری نمایید.

 ۵- عقابی که بالهایش را جمع کرده و در وسط آن جوغانی باشدفصله بین جوغان تا انتهای پایین دم یا پاهای آن را محاسبه نموده و حاصل راتقسیم بر طول سرتا گردن کرده و به سمت منقارش حرکت کرده و سپس حفاری کنید.

 ۶- عقابی که به پایین نگاه می کنددفینه درست در محل نگاهش می باشد.

۷- عقابی گه به بالا نگاه می کند و بال هایش را جمع کرده است دفینه درست در بالای سر آن قرار دارد.

۸- عقابی که بالهایش نیمه باز باشند و آماده ی پرواز باشد از پشت سر تا زیر پرهای بالش را حساب کرده و به سمت منقارش رفته و حفاری نمایید.

۹- پرندگان شکاری دیگر نیز، تفسیر و راه حلی مشابه عقاب دارند با این تفاوت که حجم دفینه های دیگر پرندگان کمتر از حجم دفینه عقاب می باشد.



:: برچسب‌ها: جوغان نامه مرجع , جوغن , گنج , گنج یابی , حفاری , رمزیاب , فرید باقری , رموز گنج خدایان , رمزگشایی , نشانه ها , چاه , تله , مار , رمز , جوغان , لوزی , زیر خاکی , دانلود رایگان , آکادمی گنج , قبر , مقبره , جوغان مستطیل , نشانه چشم , عقاب , تاج , اسرار ,
:: بازدید از این مطلب : 7285
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرید باقری

نشانه دول دول سنگ

 

دول دول سنگ یا "سنگ دول دول" سنگی است که شبیه کله قند با هیبت یک اسب بوده و معمولا در مسیرهای مال روی قدیمی قرار می گرفته است.

ساختار این سنگ به صورت برجی کوتاه بوده که حداکثر تا ارتفاع دو متر هم دیده شده است و معمولا از سنگ و ملات ساروج مستحکم ساخته می شد و رنگ آن نیز، معمولا سفید یا شیری رنگ بوده و با دیگر سنگهای آن منطقه ، تفاوت داشته است. معمولا در بالای این سنگ، آثاری همچون صم اسب، حکاکی می نموده اند که البته گاهی به غیر از صم اسب. از نشانه های دیگری مانند جوغان یا نعل اسب نیز بهره می گرفتند. این قبیل آثار و نشانه ، در زمان ساسانیان رواج زیادی داشته و از آن، در مسیر یابی راههای مال رو ، استفاده میکردند تا در مسیر مال رو قدیم، کسی گم نشود . 

 ولی در این آثار نیز دفینه ای مستتر می نمودند تا در صورت لزوم از آن برای مقاصد دولتی استفاده نمایند. لذا معمولا دفینه آن را در داخل خود سنگ قرار می دادند و شکم یا پهلوی دول دول سنگ را، به صورت برجسته در می آوردند و دفینه را در داخل همان قسمت قرار می دادند به قسمی که گویی سنگ، حامله است.  در بعضی از این سنگها، یک پله یا سه پله هم طراحی می نمودند و روی پله نیز آثار جای صم اسب را، حجاری می کرده اند که در حالت یک پله، دفینه در زیر همان پله بوده و در حالت سه پله دفینه در پله وسطی (دومی) می باشد که در نوع آخر، اگر سه پله بصورت سه تخته سنگ بر روی هم باشند، آنرا سنگ سه سوار هم می گویند که این پله و پله ها معمولا برای استفاده شاه و حاکم و اشراف زادگان تعبیه می گشت تا در صورت لزوم، برای سوار شدن مجدد بر اسب و مرکب خویش، از آن سود ببرند.

باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که این نوع سنگ ها بعد ها و در دوران پس از اسلام، دول دول سنگ نام گرفته است تا توسط مردم ، تخریب و مورد دستبرد واقع نگردد! حتی در بسیاری از نقاط ، سنگهایی که دارای برآمدگی (سنگ حامله) بودند آنها را مقدس شمرده تا آنجا که زنان نازا برای گرفتن حاجت و حامله شدن به زیارت آن می رفته اند و  خود را به سنگ می مالیدند تا شاید حامله شوند!؟



:: برچسب‌ها: جوغان نامه مرجع , جوغن , گنج , گنج یابی , حفاری , رمزیاب , فرید باقری , رموز گنج خدایان , رمزگشایی , نشانه ها , زین , تله , اسب , سوارکار , رمز , جوغان , زیر خاکی , دانلود رایگان , آکادمی گنج , قبر , مقبره , سنگ سه سوار , دول دول سنگ , نعل , صم اسب , سنگ حامله , , نشانه ها , اسرار ,
:: بازدید از این مطلب : 2195
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرید باقری

پاسخ کاربران توسط فرید باقری در تلگرام

ارسال شده توسط : AMIR

روش گمانه زنی قبرهای باستانی

نشانه قبر سردار

پاسخ فرید باقری و رمزگشایی علائم و نشانه ها در آکادمی گنج

نشانه فوق، به ما می گوید که در سمت نگاه سردار قبر وی وجود دارد.

---------------------------------------

حفاری اشتباه و نشانه قلب و قبر مهم

 

نشانه قبر و اسکنه در دیواره سنگ

لاپیا و نشانه ای که جوغان نیست



:: برچسب‌ها: کتاب چشم طلایی , نمادها و نشانه ها , دانلود رایگان , اسرار نشانه ها , فرید باقری , گنج یابی , دفینه , زیر خاکی , رموز گنج خدایان , درخت دخیل , نشانه اسب , سر انسان , مقبره , گنجینه , لاپیا , تونل , دخمه , گور , باستان , نشانه قلب , مثلث , فلزیاب کبرا , شعاع زن کبرا x21 , گنج یاب , طلایاب , نقطه زن , رمزنامه گنج ور , رمزگشایی , سمبل ,
:: بازدید از این مطلب : 3300
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 دی 1394 | نظرات ()